donderdag 25 april 2013

De Skillscard

Als u de skillscard goed bestudeert dat zal het u opvallen dat de card is opbouwt uit sleutelwoorden tevens zijn die in een bepaalde hiërarchie geplaatst, en ze hebben ook een onlosmakelijke onderlinge relatie.
De kracht hiervan is dat u ze altijd direct kunt relateren aan de situatie die u wilt toetsen, beschrijven en/of ontwikkelen.Via beschrijving van de situatie heeft direct de mogelijkheid dit samen te houden via `n interne bestandskoppeling mogelijkheid.
Zoals `n: word, excel, powerpoint, of video, of fotobestand en zelf een externe koppeling naar website of blog.

Als u de skills card iedere dag inzet heeft u binnen enkele weken een mooi totaal overzicht van u progressie van uzelf en of uw medewerkers of opdrachtgever want de skillscard kunt ook gebruiken inzetten als profielschets, of zelfs als onderhandeling methode, waar u verschillende scenario`s voor kunt uitwerken, die op die manier direct inzetbaar zijn en vooral vooraf zijn te sturen en te bewaken.
Welke u in korte tijd zeer veel harde en dus waardevolle informatie kunnen opleveren, en waarom omdat u de card binnen enkel minuten tijdens de situatie al optimaal kunt invullen en later verder kunt uitwerken.

Tot zo ver even het begin in het volgde bericht zal ik aan de hand van een case de echte waarde van de card toelichten.

Pouligerin
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten